Política 04/02/2019

MÉS titlla Pablo Casado de ‘hooligan’ per les declaracions sobre els presos polítics

“Vol que es quedin a la presó de Madrid tancats, sense haver celebrat cap judici”, assegura el parlamentari Miquel Gallardo

S. Vidal
1 min
MÉS titlla Pablo Casado de ‘hooligan’ per les declaracions sobre els presos polítics

PalmaMÉS per Mallorca ha mostrat la seva solidaritat amb els polítics catalans presos una setmana abans que comenci el judici del Procés. El diputat Miquel Gallardo ha titllat el líder estatal del PP, Pablo Casado, de “hooligan” ja que demana que els presos “es vagin a Madrid i quedin allà tancats sense haver tingut un judici previ”, ha dit.

Aquest fet, segons Gallardo, contrasta amb el tracte que es fa a “altres presos o situacions com la presó particular d’Urdangarin, els privilegis de Jaume Matas, la dona de Bárcenas, que ni tan sols ha entrat a presó, o fins i tot els membres de la Manada que segueixen lliures”, ha aclarit.

MÉS considera que al PP “només li preocupa posar-se contra els presos catalans”, un fet que, consideren, “perjudica la convivència a tot l’Estat espanyol”.

Juntament amb la diputada Joana Aina Campomar, Gallardo ha mostrat la seva preocupació perquè no es permetin observadors internacionals al judici que està previst que comenci el proper dimarts 12 de febrer.

stats