Política 12/06/2019

S'acosten posicions entre MÉS, Podem i PSOE a les negociacions a Palma

Encara no està tancat el pacte i continua damunt la taula la reivindicació dels ecosobiranistes de gestionar Emaya i Urbanisme i la dels podemites de dur Infraestructures

Maria Fuster
1 min
José Hila i Toni Noguera, durant la proclamació del primer com a batle

PalmaFonts que tenen accés directe a les negociacions asseguren que estan un poc més a prop d'aconseguir un acord a Palma. De moment, el PSOE es manté sense cedir a la reivindicació dels ecosobiranistes de gestionar Emaya i Urbanisme i la dels podemites de dur Infraestructures.

Les negociacions els darrers dies no s'estan fent a la mesa negociadora, ja que, segons les fonts esmentades, ni dimarts ni dimecres s'han reunit tots junts. Això sí, els contactes sí que s'han mantingut i des de Podem i des de MÉS s'assegura que hi ha un apropament, vist des d'un diferent grau d'optimisme. Sembla que els ecosobiranistes ho veuen més a prop que els podemites.

Queden només dos dies, dijous i divendres, per tenir tancada la futura configuració de l'organigrama de càrrecs a l'Ajuntament de Palma, ja que aquest dissabte està prevista la presa de possessió del futur batle de Palma. En principi, tot apunta que serà el socialista José Hila.

stats