RENDICIÓ DE COMPTES
Política 02/12/2017

MÉS per Mallorca treu pit de “polítiques valentes”

La formació es reivindica com a “motor del canvi”

Ara Balears
1 min
MÉS per Mallorca treu pit de “polítiques valentes”

Palma“Feim polítiques valentes, que milloren la vida de la gent; o les fa MÉS, o no les farà ningú”. Amb aquestes paraules va resumir el vicepresident, Biel Barceló, l’acció de Govern de MÉS per Mallorca durant aquesta legislatura. Els ecosobiranistes varen dur a terme ahir a Inca l’Assemblea anual de rendició de comptes, en la qual varen reivindicar-se com a “motor del canvi” i com “l’esquerra que treballa per la gent, que transforma el país”.

La consellera de Serveis Socials, Fina Santiago, per part seva, va posar en valor les polítiques socials i la recuperació de drets i de serveis públics que es fa des del Govern, en contraposició a les polítiques regressives de l’Estat. També hi varen intervenir el president del Consell, Miquel Ensenyat, i la portaveu a la institució insular, Mercè Bujosa, que varen destacar l’empremta de MÉS en mesures com la Llei de camins, l’augment pressupostari a Benestar Social i la recuperació dels Premis Mallorca en la categoria de creació literària.

Finalment, els coportaveus de MÉS per Mallorca, David Abril i Bel Busquets, feren una anàlisi política del moment. Abril va voler deixar clar que “MÉS és la força necessària per defensar amb llibertat la democràcia, l’autogovern i el progrés social”, mentre que Busquets reivindicà les institucions del país: “Hem de blindar la nostra democràcia i les nostres institucions davant els atacs de l’Estat, que ens vol fer desaparèixer com a poble”, va dir.

stats