Política 05/10/2019

MÉS per Mallorca posa en marxa l'Oficina del Senador

Vicenç Vidal assegura que aquest servei aprofitarà per recollir inquietuds de la ciutadania i al mateix temps poder retre comptes

Ara Balears
1 min
El senador de MÉS per Mallorca, Vicenç Vidal

PalmaEl senador de MÉS per Mallorca, Vicenç Vidal, estrenarà aquest dilluns l'Oficina del Senador, un espai d'encontre amb la ciutadania. Segons Vidal, la intenció és traslladar al Senat una acció que veritablement respongui als interessos i reivindicacions dels ciutadans. "Durant massa temps la política ha estat allunyada del carrer i hem de revertir aquest paradigma". En aquest sentit, el senador ecosobiranista aposta per "obrir canals de comunicació directa i a peu de carrer amb dos objectius: recollir les inquietuds i alhora poder retre comptes".

En només dos mesos Vidal s'ha convertit en el senador més actiu de tots els senadors de les Balears i ha traslladat al Senat més iniciatives que la majoria dels diputats triats a les Illes. "Des de MÉS per Mallorca tenim ben present a qui ens devem. Som l'únic partit amb estricta obediència illenca i això ens dona molta llibertat per actuar únicament en defensa de les Illes i no actuar des d'una visió partidista com fan els partits d'àmbit estatal".

Vidal ha destacat que la millor manera de poder fer feina en defensa de les Balears és atenent les problemàtiques reals. "Els representants públics no podem perdre el contacte directe amb la gent. Conèixer els seus problemes i preocupacions és fonamental per poder aportar solucions concretes", ha assenyalat.

L'Oficina del Senador atendrà el públic cada dilluns en horari de 10 a 13 hores. L'oficina està ubicada a l'edifici Ramon Llull, dependències administratives del Parlament de les Illes Balears ubicades al carrer Palau Reial.

stats