Política 09/12/2019

MÉS per Mallorca proposarà gravar les emissions contaminants, les línies elèctriques i els combustibles derivats del petroli

La nova executiva ecosobiranista aprova un document amb demandes de fiscalitat verda

Ara Balears
1 min
Imatge de la primera comissió executiva de MÉS per Mallorca. / MÉS PER MALLORCA

PalmaLa comissió executiva de MÉS per Mallorca ha aprovat aquest dilluns un document amb demandes de fiscalitat verda que gravin les emissions contaminants, les línies elèctriques en rústic i els combustibles derivats del petroli. El coordinador general de la formació, Antoni Noguera, ha assenyalat que els ecosobiranistes promouran "mesures fiscals per mitigar l'impacte del canvi climàtic". Noguera ha apel·lat a la necessitat d'accions que afectin "l'economia i el model productiu".

A més, ja s'han assignat cadascuna de les secretaries als membres de la comissió executiva. Hi haurà dues secretaries d'educació, les quals seguiran el redactat i la tramitació de la futura llei educativa. Jaume Alzamora serà el responsable de la Secretaria d'Economia i Turisme; Aina Amengual, d'Educació; Aina Bernard s'encarregarà de la secretaria adjunta a Finances; Marta Carrió, de Polítiques Socials; Carles Gonyalons, de coordinació sectorial i relacions amb entitats; Joan Llodrà, d'Organització; Caterina Mas, Miquel Oliver, Joan Verger, Rafel Sedano i Maria Ramon seran responsables de secretaries territorials; Xisca Prats, d'Educació; Anabel Riveras, d'Immigració, Inclusió i Cohesió Social; Aina Sastre, de Coordinació de Política Municipal; Antoni Trobat, de Política Internacional i Formació; Antoni Verger, de Mobilitat, i Agustina Vilaret, de Política Lingüística.

stats