Política 02/03/2019

MÉS per Mallorca fa balanç dels Acords pel Canvi i es prepara per a les pròximes eleccions

Ensenyat: "Les Illes Balears s’han convertit en un baluard dels drets socials i civils"

Ara Balears
2 min
MÉS per Mallorca fa balanç

PalmaMÉS per Mallorca ha duit a terme aquest dissabte una assemblea per fer balanç dels Acords pel Canvi amb la militància a la qual han assistit 120 persones. El candidat a la presidència del Govern de la formació ecosobiranista, Miquel Ensenyat, ha assegurat que "les Illes Balears s’han convertit en un baluard dels drets socials i civils gràcies als governs del canvi, i això és gràcies a MÉS per Mallorca”.

Ensenyat ha recordat que es va començar a fer feina "en un context molt advers” i que aquesta feina encara no ha acabat, ja que tot i la feina feta, "encara ens en queda molta més per fer i per això hem de sortir a guanyar el 2019 per guanyar el futur".

"Venen uns mesos molt intensos i ens necessitam amb força, amb la vostra força, la de la gent", ha dit Ensenyat. En l’assemblea, hi han participat, a banda de la número dos al Parlament, Fina Santiago, la candidata al Consell, Bel Busquets, i el portaveu del grup parlamentari, Josep Ferrà, que han retut comptes de la feina feta des del Govern i el Parlament, respectivament. El també president del Consell de Mallorca ha estat l’encarregat de repassar les fites principals de la institució insular.

El candidat ecosobiranista ha apuntat que "el repàs que feim només és el principi del camí cap a unes illes millors perquè continuem a l’avantguarda". "Venen també temps convulsos, amb una dreta que competeix per veure qui se situa més a l’extrema dreta", ha prosseguit Ensenyat, que ha afegit que MÉS per Mallorca és el "mur de contenció" per a aquests posicionaments que cerquen trencar consensos i llevar drets ja consolidats. Guillem Balboa ha apuntat també en aquesta direcció, ja que ha assegurat que la formació ecosobiranista “és la garantia d’un futur millor per a la ciutadania illenca”.

stats