Política 05/02/2018

Abril (MÉS) diu que els que protesten pel decret del català callaren quan Bauzá va acomiadar treballadors de la sanitat

El decret sobre el català a la sanitat serà demà un dels temes importants al ple del Parlament

Jaume Ribas
1 min
El portaveu de MÉS per Mallorca, David Abril.

PalmaEl coportaveu de MÉS per Mallorca, David Abril, ha criticat aquest matí la plataforma Mos Movem, que aquest dimarts es concentrarà davant el Parlament i ha convocat una manifestació contra el decret per al diumenge dia 18. Per a Abril, el col·lectiu "respon a altres interessos que no tenen res a veure amb la marea blanca" dels professionals de la sanitat. A més, el coportaveu ecosobiranista ha acusat la plataforma de ser "la mateixa gent que va callar miserablement quan el govern de Bauzá va acomiadar 1.351 professionals de la sanitat i, fins i tot, va parlar de tancar hospitals".

A més, el coportaveu de MÉS, David Abril, ha reconegut que el ple de d'aquest dimarts tractarà del decret del català a la sanitat atès el "renou" que s'ha generat i les preguntes de control al Govern que hi ha preparades. Per a Abril, "és de sentit comú haver de conèixer les dues llengües oficials de les Balears per accedir a la funció pública".

Sobre l'estat de les negociacions del nou esborrany de decret, el diputat només ha dit que "hi contineen treballant" juntament amb els seus socis del PSIB.

stats