Política 03/10/2018

MÉS per Binissalem denuncia irregularitats a l'equip de govern de Víctor Martí

L'entitat ecosobiranista ha mostrat indignació davant "el desgavell polític de Víctor Martí al capdavant de l'Ajuntament"

J.genovard
1 min
Imatge d'arxiu.

PalmaMÉS per Binissalem, a través d'una piulada al seu perfil de Twitter, ha denunciat irregularitat al govern d'Unió per Binissalem encapçalat per Víctor Martí. El partit ecosobiranista ha denunciat que, segons "destaparen" en el ple d'octubre, el Partit Popular i UxB encara comparteixen govern. Dos mesos després que els regidors del PP dimitissin, l'Ajuntament de Binissalem no ha nomenat nous regidors i actualment té només dos regidors i tres polítics, que, tot i haver abandonat l'Ajuntament, oficialment continuen formant part de l'equip de govern.

Segons ha informat César Moreno a l'ARA Balears, a MÉS per Binissalem estan "molt sorpresos i indignats pel desgavell polític de Víctor Martí al capdavant de l'Ajuntament" i reclamen una "resolució immediata d'aquesta situació, que perjudica greument el poble".

A més, també han criticat el nomenament de Francisco Moyà, "que no es pot fer si no es destitueixen abans tots els tinents de batle actuals".

stats