Política 20/03/2018

Lluís Soler Carretero serà el flabioler substitut de les festes de Sant Joan 2018

La comissió creada per l'Ajuntament de Ciutadella ha avaluat aquest dimarts els sis candidats que s'havien postulat per cobrir la vacant de Juanlu Gelabert, que assumí el càrrec de flabioler titular

Iván Martín
1 min
El nou flabioler substitut és un dels membres de la brigada municipal de l'Ajuntament.

CiutadellaLa comissió que s'ha creat a l'Ajuntament de Ciutadella per nomenar el flabioler substitut de les festes de Sant Joan ha escollit Lluís Soler Carretero per desenvolupar aquestes tasques. Així doncs, Soler i Juanlu Gelabert configuraran el planter de flabiolers. A causa de la baixa per intervenció quirúrgica del flabioler principal, Sebastià Salort, el Consistori s'ha vist abocat a encapçalar un procediment que s'ha resolt amb celeritat.

A més, l'elecció de Lluís Soler ha arribat per unanimitat entre tots els membres de la comissió sense la necessitat de votar. L'òrgan decisori entén que el candidat que més s'aproximava a la figura que requereix un flabioler de Sant Joan és Soler. Cal recordar que un total de sis treballadors de l'Ajuntament de Ciutadella varen presentar la sol·licitud. La comissió ha mantingut durant tot el dia d'avui entrevistes personals amb tots i n'han avaluat la capacitació, els coneixements de música, els protocols, i si saben colcar i dominar el nom dels carrers pels quals se celebra la festa.

Entre la mitja dotzena de candidats hi havia una dona, l'única d'aquest gènere que optava a la suplència del flabioler. Marina Coll Caules ha estat descartada perquè no tenia garantida fins al juny la seva condició de persona treballadora a la plantilla del Consistori, ja que en aquests moments fa una substitució de maternitat que finalitza a principis del mes de maig. En cas d'haver-se decantat per Coll Caules, seria la primera vegada que una dona forma part de la colcada de les festes de Sant Joan.

stats