Política 16/05/2019

Llorenç Galmés: "Les persones grans han de tenir l'opció de triar on i com volen que les cuidem"

El candidat del PP a la presidència del Consell de Mallorca s'ha compromès a crear una targeta social, més places de dia i més places residencials

Ara Balears
1 min
Llorenç Galmés ha presentat el pla de suport a les persones dependents

PalmaEl candidat del PP a la presidència del Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, ha declarat aquest dijous dematí a Lluc en un acte de campanya que "les persones grans han de tenir l'opció de triar on i com volen que les cuidem". Per això, ha anunciat que "crearem, també, més places de dia i més places residencials".

Galmés també s'ha compromès a crear una nova targeta social per a l'atenció de les persones necessitades "amb la qual eliminarem la burocràcia per a les ajudes econòmiques i per al suport professional, que també reforçarem".

"Millorarem els serveis socials perquè cada persona amb necessitats específiques pugui ser atesa com li correspon; el tracte del tu a tu és el sistema en què creim i en què farem feina des del minut zero en presidir el Consell de Mallorca", ha destacat Galmés.

Respecte de l'ajuda econòmica per a la dependència, el candidat ha exposat que "l'ampliarem perquè les persones puguin tenir un cuidador i estar a casa seva. No hem de renunciar a les residències públiques, però hem de tenir en compte que fa uns anys la col·laboració publicoprivada va permetre a moltes persones accedir a una plaça de residència concertada i pensam que és un bon model", ha conclòs.

stats