Política 19/12/2018

Llorenç Galmés, candidat del PP al Consell de Mallorca

La junta insular ho ha decidit aquest dimecres per unanimitat

Ara Balears
1 min
El batle de Santanyí, Llorenç Galmés, objecte de crítiques des del grup socialista.

PalmaLlorenç Galmés serà el candidat del PP al Consell de Mallorca a les eleccions del 26 de maig de 2019, segons ha informat l'agència Efe. La junta insular dels populars de Mallorca ha decidit aquest dimecres, i per unanimitat, que Galmés és la persona indicada per representar el Partit Popular al Consell de Mallorca.

Les primeres paraules del candidat al Consell de Mallorca han estat d'agraïment al president del PP balear, Biel Company; al president insular, Jeroni Salom; a tota la direcció, i a la junta insular, "per la confiança dipositada en mi". Galmés ha assenyalat que "el repte és aconseguir que el Consell sigui l'ajuntament dels ajuntaments". Per això, "tots els municipis de Mallorca han de sentir-se representats en el nostre projecte per al Consell", ha sentenciat.

En aquest sentit, ha explicat que, en el partit, "el més immediat serà treballar molt directament amb les juntes locals per tenir la informació completa del que passa a cada poble, el treball que feim en aquest municipi i el que encara queda per fer-hi".

"Som una persona de partit, he tingut diferents responsabilitats i càrrecs, i ara també afront aquesta candidatura amb il·lusió, força i seny", ha afirmat. Galmés ha promès "deixar-se la pell en aquest nou repte polític", que és "realment emocionant i apassionant".

stats