Política 24/10/2018

Llorenç Carrió es perfila com el tercer a la llista de les primàries de MÉS per Palma

Aquest dimecres s'han presentat els trenta-tres candidats a les llistes, sis dels quals són independents

Aina R.s.
1 min
WhatsApp Image 2018-10-24 at 17.52.37

PalmaAlgunes cares noves i d'altres de més conegudes s'han presentat aquest dimecres a la llista de MÉS per Palma, encapçalada per l'actual batle, Antoni Noguera, que ja ha expressat el desig de repetir legislatura. Es tornen a presentar amb ell Neus Truyol, actual presidenta d'Emaya i regidora d'Ecologia, Agricultura i Benestar Animal, i Llorenç Carrió, regidor de Cultura, com a tercer a la llista.

En total trenta-tres persones, 19 homes i 14 dones, formen la llista. Sis són candidatures independents i set provenen de moviments socials.

Noguera ha destacat la diversitat d'orígens de tots els candidats i ha explicat que n'hi ha que provenen del moviment veïnal, docent, escolta, associatiu, etcètera.

Fins dilluns que ve a les 12 h encara estaran obertes les inscripcions i el pròxim 10 de novembre es duran a terme les votacions per formar la llista definitiva. Les votacions es duran a terme a diversos punts de Palma conjuntament amb les de les llistes al Consell i al Parlament.

Els noms dels representants a les primàries són

Rosa Mascaró, Magdalena Obrador, M. Lourdes Mir, Xisca Prats, Mònica Gelabert (independent), Paola Van Gent, Catalina Trobat, Neus Truyol, Mercedes Argüello (independent), Marta Serra (independent), Xisca Mir, Bel Simón, Maria Bonnín, Uta M. Gritschke (independent), Biel González del Valle, Miquel A. Contreras, Miquel A. Barceló (independent), Chema Ferrer (independent), Marcos Augusto, Biel Fiol, Mahécor Mbengue, Ruben Lago (independent), Macià Calafat, Juanan Gonzàlez, Manel García, Christer Söderberg, Pep Prieto, Llorenç Carrió, Àlex Segura, Toni Ballester, Agustín Gàlvez i Joan M. Murillo.

stats