Política 02/12/2018

Les Joventuts Socialistes entreguen a Armengol més de 70 propostes perquè s'incloguin en el programa electoral

Habitatge, mobilitat i educació han estat els punts claus de la proposta

Ara Balears
2 min
La presidenta del Govern, Francina Armengol

PalmaLes Joventuts Socialistes de les Illes Balears han entregat a la presidenta Francina Armengol més de 70 propostes perquè s'incloguin en el programa del PSIB-PSOE amb vista a les pròximes eleccions autonòmiques del mes de maig, segons ha informat l'agència Efe.

Les Joventuts Socialistes han aprovat la seva proposta programàtica per a les pròximes eleccions en el marc de la seva Conferència Política 'Joves conquistant utopies', segons ha anunciat el PSIB-PSOE.

Més d'una cinquantena de joves de totes les illes varen participar aquest dissabte a Palma en unes jornades "d'absolut debat", segons ha explicat el secretari general de les Joventuts Socialistes de les Illes Balears, Marc López.

Aquestes jornades culminen un procés que ha durat dos mesos en el qual han participat nombroses entitats juvenils, que hi han aportat el seu punt de vista.

Habitatge, mobilitat i educació han estat els "punts clau" del debat i de la proposta, ja que són els temes "més problemàtics" per als joves. Segons López, fan falta "quatre anys més de govern progressista perquè es puguin consolidar les polítiques iniciades en aquesta legislatura, com ara la reducció de taxes universitàries, el pla de mobilitat o la creació del parc públic d'habitatge, i es pugui anar un pas més enllà".

La secretària general del PSIB, Francina Armengol, va participar en la clausura d'aquest acte i va aplaudir "la capacitat d'innovació i d'embranzida" de les JSIB, a qui va agrair la seva "valentia i coherència" i el seu paper de "punta de llança del partit".

Armengol va destacar que les Joventuts ja varen ser les impulsores d'algunes de les polítiques desenvolupades aquesta legislatura, com la rebaixa de les taxes universitàries, i es va comprometre a elevar les propostes de les JSIB a la Conferència política del PSIB-PSOE perquè siguin "un element clau dins el nostre programa electoral i un punt de partida per continuar transformant la realitat social de les Illes Balears".

stats