Política 06/05/2019

Josep Melià es compromet a fer més pàrquings per solucionar els problemes de mobilitat a Palma

El comitè local d'El Pi a Ciutat ha aprovat el programa electoral, que també inclou signar convenis amb propietaris de solars per habilitar-los com a aparcaments

K. O.
1 min
Josep Melià es compromet a fer més pàrquings per solucionar els problemes de mobilitat a Palma

PalmaEl candidat d'El Pi a Palma, Josep Melià, s'ha compromès a fer més pàrquings subterranis a les diferents barriades per solucionar els problemes de mobilitat que es pateixen a Ciutat, i que ha definit com un "eix bàsic" de la formació. Aquesta és una de les mesures que s'inclouen dins del pla de la formació per millorar la circulació a Palma i que també inclou la signatura de convenis amb propietaris de solars per habilitar-los com a aparcaments. D'altra banda, ha defensat posar fi a la prohibició total del lloguer turístic, la defensa del comerç de proximitat, potenciar l'habitatge assequible i promocionar la cultura.

Melià ha explicat durant l'aprovació del programa electoral per part del comitè local que "aquesta pròxima legislatura ha de ser la legislatura de la mobilitat, hem de ser capaços de proposar accions valentes per donar solucions als problemes reals de la gent i El Pi està preparat per fer-ho". A més a més, ha explicat que s'ha reunit amb els Bombers de Palma, ja que, segons Melià, se n'han de millorar les nòmines i augmentar la plantilla. Per part seva, la número dos del partit al municipi palmesà, Neus Sánchez, ha afegit que "necessitam una Palma molt més cultural i neta".

stats