Política 29/11/2018

Josep Castells es presenta a les primàries de MÉS per Menorca per encapçalar la llista al Parlament

Castells ja té experiència com a diputat autonòmic i, després de la renúncia de Nel Martí, ha comunicat la seva intenció als adherits de la formació menorquinista

Iván Martín
2 min
Castells s'ha caracteritzat per reivindicar el paper de Menorca a l'àmbit balear juntament amb Nel Martí i Patri Font.

MaóSegons ha pogut saber l'ARA Balears, l'actual diputat autonòmic de MÉS per Menorca Josep Castells ha anunciat a través de correu electrònic als simpatitzants de la formació nacionalista la intenció de presentar-se al procés de primàries del partit per encapçalar la llista al Parlament amb vista a les eleccions de l'any que ve. Castells té el suport majoritari de l'aparell i sortirà elegit, sempre que no es registri un daltabaix important de darrera hora. A més, l'empresari representa Esquerra Republicana, inclosa dins les sigles de MÉS per Menorca.

A la carta enviada als simpatitzants de la formació sobiranista, a la qual ha tingut accés l'ARA Balears, Josep Castells explica que "durant els tres anys llargs de legislatura he après molt al costat de Nel i Patri, amb els quals pens que hem fet un equip molt sòlid. Hem treballat molt i crec que els resultats han estat bons". El diputat també assegura que "he fet feina per defensar la Menorca en la qual creiem, la Menorca que estimam; és simplement un privilegi".

Castells detalla que es veu amb força i entusiasme per encapçalar "aquesta defensa des del Parlament i per això faig aquest pas, un pas que faig des de la voluntat de posar-me al servei de tots els qui creieu en aquest projecte". El candidat a liderar la llista al Parlament aprofita per demanar el suport en el procés de primàries: "Afortunadament sereu els adherits els que, amb el vostre vot, direu si som la persona adequada per fer-ho o no".

D'altra banda, qui també valora presentar-se a les primàries de MÉS per Menorca, però en aquest cas per encapçalar la llista del Consell Insular, és Maite Salord, que no ho anunciarà fins que no s'hi inscrigui oficialment, de l'1 al 5 de desembre. La decisió final dels adherits arribarà el 16 de desembre.

stats