Política 01/06/2020

Jorge Campos, convençut que la manifestació de Vox a Palma no provocarà cap rebrot de covid-19

Així i tot, el líder del partit d'extrema dreta reconeix que "no podem respondre per la gent que estava a les voreres"

Maria Llull
1 min
El líder de Vox, Jorge Campos, durant la manifestació de Vox a Palma

PalmaEl president de Vox a les Balears, Jorge Campos, s'ha mostrat convençut aquest dilluns que no hi haurà cap rebrot de covid-19 després de la manifestació en cotxe pels carrers de Palma que va convocar el partit d'extrema dreta per al 23 de maig i va reunir 1.800 vehicles. "No hi va haver cap risc de contagi ni de rebrot. Es varen respectar totes les normes de seguretat", ha dit Campos en roda de premsa, a més d'afegir que la Delegació del govern espanyol havia autoritzat la convocatòria.

Sobre l'acumulació de manifestants a les voreres i les dificultats per mantenir la distància de seguretat entre els assistents a la protesta que no varen acudir-hi amb cap vehicle, Campos ha indicat que "no ens podem fer responsables de la gent de les voreres".

"Ara no serem nosaltres els causants d'un rebrot", ha continuat el líder de Vox, a més de recordar que "Espanya és un dels països amb major nombre de morts per la mala gestió de la crisi". A més, Campos ha criticat altres esdeveniments de les darreres setmanes: "Tal vegada on hi haurà un rebrot serà entre els assistents al funeral de Julio Anguita", ha sentenciat.

stats