Jorge Campos: "El procés més avançat de catalanització després de Catalunya és el que es dona a les Balears"

Juan Sendín es presenta com a candidat de Vox a la batlia d'Alcúdia

A l'acte de presentació de  Juan   Sendín  com a cap de llista de  Vox  a l'Ajuntament d'Alcúdia,  Jorge  Campos, president de  Vox  Balears, ha assenyalat que "en aquests moments el procés més avançat de catalanització que es viu a Espanya, després del de Catalunya, és el que es dona a les Balears". I per això s'ha compromès a "posar fi a l'adoctrinament a les escoles i a la Llei de Normalització Lingüística com a orígens d'aquest procés".

Campos ha recordat que els habitants de les Illes Balears "són els que paguen més impostos d'Espanya". Ha assegurat que els polítics es gasten els impostos en ajudes a persones que, segons el seu punt de vista, "no s'ho mereixen, perquè no han aportat res a la societat".

Segons ha  infomat   Vox  en un comunicat, l'acte l'ha conclòs el candidat a la batlia Juan   Sendín,  que ha honrat el record del seu pare, a qui ha agraït els valors i l'amor que li va transmetre, com també "el fet d'haver estat un dels grans batles d'Alcúdia".

El candidat s'ha compromès a "escoltar la gent, a parlar amb tothom, a treballar per solucionar els problemes que preocupen les persones al carrer, a les cases, a les famílies, els problemes que de bon de veres preocupen tothom". Ha fet, així mateix, una reivindicació de la política: "Em demanen si som polític i jo els responc que sí, però que som un polític honrat que s'enorgulleix de ser-ho".

Juan   Sendín , com a president del comitè local d' Actua  Balears Alcúdia, va denunciar el mes de maig de l'any passat que l'Ajuntament d' Alcúdia  havia contractat el raper  Valtonyc  per actuar en el marc de l'espectacle ' Circaire  2018', organitzat conjuntament amb el Circ Bover. Finalment l'actuació de  Valtonyc  es va suspendre i l'Ajuntament va informar que no sabia res d e l'actuació i que havia estat una decisió de l'empresa organitzadora.