Política 12/12/2013

Jordi Pujol sobre la pregunta: "Jo, el que digui en Mas"

L'expresident de la Generalitat ha assegurat que no sabia el detall de l'acord, però ha donat suport al Govern

E.f.
1 min
Els dirigents de CiU es van reunir ahir a la seu d'Unió, com fan un cop al mes. Durant les últimes reunions han aparcat els assumptes que fan aflorar tensions.

BarcelonaL'expresident de la Generalitat Jordi Pujol no ha entrat a valorar encara directament aquest dijous les dues preguntes sobre la consulta per la independència i, a preguntes de la premsa, s'ha limitat a dir: "Jo, el que digui en Mas".

Pujol, que en el moment de la compareixença de Mas era al Cercle d'Economia escoltant una conferència del conseller Felip Puig, ha preferit esperar a conèixer de primera mà l'acord abans de pronunciar-se, però ha insistit en el seu suport al president de la Generalitat.

Tampoc el conseller Puig ha volgut fer declaracions i ha remès els periodistes a la posició que Mas explicava en aquells moments des del Palau de la Generalitat.

El president del Cercle d'Economia, Antón Costas, ha optat pel silenci i ha recordat que la posició de l'associació d'empresaris l'ha d'acordar la junta un cop es coneguin tots els detalls de l'acord.

stats