Política 20/01/2021

Jordi Pujol i Marta Ferrusola, positius per covid

L'expresident, de 90 anys, i la seva dona, de 85, estan confinats però sense complicacions

Ara
1 min
ELS PUJOL, EN EL PUNT DE MIRA  Marta Ferrusola i Jordi Pujol van declarar el mateix dia a la comissió i van enfrontar-se a diversos diputats. Ferrusola va dir que el clan no en tenia “ni cinc”.

BarcelonaL'expresident de la Generalitat Jordi Pujol i la seva esposa, Marta Ferrusola, estan confinats a casa després que la setmana passada donessin positiu per coronavirus, tal com ha avançat El Món i han confirmat a l'ARA fonts properes a la família. Cap dels dos té complicacions derivades de la malaltia, però la seva avançada edat, 90 i 85 anys respectivament, els fa ser col·lectiu de risc.

En el cas de Ferrusola, encara està convalescent de la caiguda que va patir l'estiu passat i per la qual va haver de ser ingressada durant tres mesos a l'hospital, després de ser operada d'urgència a l'agost amb diverses fractures.

Pujol va camí dels 91 anys, allunyat dels focus mediàtics des que se li van retirar els honors de Molt Honorable, com a conseqüència d'haver confessat que mantenia diners a l'estranger i de les sospites que el vinculen a una presumpta trama de corrupció. El 90è aniversari, el 9 de juny de l'any passat, es va limitar a l'àmbit privat tot i ser una xifra rodona.

stats