Política 14/04/2019

Joan Mesquida: "Continuarem plantant cara a l’independentisme"

Xiulets, els insults, les cassolades i el llançament d'ous a Rivera en l'acte

Ara Balears
1 min
Joan Mesquida

PalmaEl candidat de Ciutadans (Cs) al Congrés per les Illes Balears, Joan Mesquida, ha afirmat aquest diumenge que "desgraciadament avui tenim un Estat més feble per culpa de les cessions de Pedro als independentistes i nacionalistes ". "Continuarem plantant cara a l'independentisme ", ha afegit.

Mesquida ha participat en un acte de campanya de Cs a Errenteria, al País Basc, al qual ha assistit el president del partit i candidat a la presidència del govern espanyol, Albert Rivera. Durant la seva intervenció, Mesquida, que es presenta a les eleccions generals com a independent, ha volgut recordar els "més de cinc-cents policies i guàrdies civils assassinats per ETA".

L'exdirector general de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil ha retut homenatge a les "víctimes dels totalitarismes" i ha subratllat: "que sàpiguen que no els oblidarem".

Per la seva banda, el president de Cs, Albert Rivera, ha afirmat que, si governen, faran una reforma de la Llei de víctimes del terrorisme per sancionar penalment i administrativa els ajuntaments i altres institucions "que promoguin homenatges als terroristes".

Amb moltes dificultats per poder ser escoltat a causa dels xiulets, els insults, les cassolades i el llançament d'ous, Rivera ha fet aquest anunci a la plaça dels Furs d'Errenteria (Guipúscoa), on es du a terme un acte convocat amb el lema 'En marxa per la llibertat'. La zona ha estat envoltada per centenars de manifestants i un fort dispositiu policial que ha impedit que accedeixin a l'espai on es realitza el míting.

stats