Política 09/05/2019

Jet2.com i Jet2holidays augmenten 10.000 places a Menorca per la Setmana Santa del 2020

Oferiran vols i paquets vacacionals a partir d'abril des dels aeroports de Londres-Stansted, Manchester i Birmingham

Ivan Martín
1 min
El mercat britànic és una de les prioritats del Consell de Menorca que s'assegura més visitants de cara el pròxim any.

MaóBones notícies per a Menorca en matèria de connectivitat. La companyia anglesa Jet2.com i el seu turoperador associat, Jet2holidays han anunciat la decisió d'ampliar la temporada prevista amb l'illa amb vista a l'any 2020. D'aquesta manera, oferiran vols i paquets vacacionals complerts des de principi del mes d'abril des de les seves bases a Londres-Stansted, Manchester i Birmingham. L'estratègia possibilitarà que molts britànics puguin viatjar a Menorca la pròxima Setmana Santa. L'ampliació de temporada es concreta amb 26 nous vols i gairebé unes 10.000 places addicionals.

La consellera insular de Promoció Turística, Maite Salord, ha agraït la confiança de Jet2.com, que "demostra l'interès que en els darrers anys ha demostrat amb l'illa com a destí turístic, i l'ha convertit en un dels emissors britànics amb major quota de negoci a Menorca". Salord ha destacat la importància de l'acord, ja que "suposa una passa més per aconseguir la tan desitjada desestacionalització, un objectiu prioritari pels beneficis econòmics i socials que reporta a l'illa". La responsable de la promoció turística també ha felicitat el sector privat: "Tot això seria impossible sense la implicació activa dels empresaris menorquins que han liderat l'aposta i el treball conjunt".

Per la seva banda, el conseller delegat de Ket2.com i Jet2holidays, Steve Heapy, ha emfasitzat el potencial de l'illa com a destí, que "és un dels favorits dels nostres clients a l'estiu. Des de fa anys, Menorca atreu l'interès de molta gent també fora de temporada". Entre les peculiaritats que fan possible l'augment de la demanda en el mercat britànic, Heapy destaca "la natura, les platges, l'arquitectura històrica i l'oferta cultural".

stats