Política 05/09/2019

Aitor Urresti serà el nou director general d'Energia i Canvi Climàtic

Doctorat en Enginyeria per la Universitat del País Basc, s'encarregarà de desenvolupar la llei de canvi climàtic i transició energètica

Ara Balears
1 min
Aitor Urresti serà el director general d'Energia i Canvi climàtic

PalmaAquest divendres es nomenarà un nou director general a la Conselleria de Transició Energètica i Sectors Productius, liderada per Juan Pedro Yllanes. Es tracta d'Aitor Urresti González, que serà el nou director general d'Energia i Canvi Climàtic. Doctorat en Enginyeria per la Universitat del País Basc, Urresti s'encarregarà de desenvolupar la llei de canvi climàtic i transició energètica i tindrà l'objectiu de potenciar la penetració d'energies renovables.

Des del Govern apunten que els seus grans objectius són tancar la tèrmica del Murterar, a Alcúdia, i posar els cables submarins entre Mallorca i Menorca, a més de potenciar el cable entre Eivissa i Formentera, que garanteixi el subministrament elèctric a Formentera.

Fonts de Podem destaquen la gran trajectòria professional d'Urresti i exposen que farà una labor extraordinària a la Conselleria encapçalada per Yllanes.

stats