Política 17/02/2020

Jaume Font critica el rebuig a les seves propostes per a El Pi sense l'oferta de cap alternativa

El fins ara president del partit regionalista envia una carta als afiliats i demana disculpes per si la seva dimissió els ha decebut

Maria Llull
1 min
Josep Melià i Jaume Font el passat 12 de febrer, quan Font convocà els mitjans per fer pública la seva dimissió

PalmaJaume Font ha enviat una carta als afiliats d'El Pi per explicar-los els motius de la seva dimissió com a president d'El Pi, la qual va fer pública el passat 12 de febrer. En la missiva, a la qual ha tingut accés l'ARA Balears, Font no només demana perdó per la decepció que hagi pogut provocar la seva decisió, sinó que també critica el rebuig a les seves propostes per ampliar les bases del partit regionalista "sense l'oferiment d'una alternativa concreta".

Font va enviar la carta diumenge, i hi assegura que la seva decisió de deixar la presidència del partit és "irrevocable". A més, recorda que també renunciarà a l'acta de diputat al Parlament "per coherència". El fins ara president d'El Pi insisteix que els resultats aconseguits pel partit a les eleccions autonòmiques i municipals del passat 26 de maig feien necessari "obrir un període de reflexió" per tal de "fer créixer el projecte".

Segons explica, Font va posar sobre la taula propostes que "han estat rebutjades sense l'oferiment d'una alternativa concreta", diu. El polític regionalista afegeix que és "incapaç d'imposar" allò que pensa que és el correcte "pel simple fet de ser el president d'una formació".

A més d'agrair als afiliats i simpatitzants la confiança, Font demana perdó per si "aquesta decisió els decep" i, amb el sentit de l'humor que el caracteritza, també demana disculpes "per endavant" als seus "companys de Los Patos", que "ara m'hauran de sofrir més sovint". "Deman també disculpes per si alguna vegada aquesta vehemència ha ofès algú", continua la carta, on Font sentencia que "la política no es pot encarar des del conformisme".

stats