Política 02/02/2019

Jaume Font i Francisca Mora, ratificats caps de llista d'El Pi al Parlament i al Consell de Mallorca

Font reivindica un projecte "sense extremismes i amb el segell de '100% balear”

Ara Balears
1 min
Jaume Font i Francisca Mora, ratificats caps de llista d'El Pi al Parlament i al Consell

PalmaJaume Font ha estat ratificat aquest dissabte oficialment com el cap de llista d’El Pi al Parlament en les pròximes eleccions autonòmiques. El Consell General, màxim òrgan de la formació entre congressos, també ha confirmat Francisca Mora com la número u d’El Pi al Consell de Mallorca.

Font ha assegurat que “El Pi plantejarà un programa sense extremismes, centrat i sense les dependències que tenen els grans partits nacionals, amb unes propostes que duran totes el segell de 100% balear”. Així mateix, ha presentat un segell que serà la imatge que es farà servir als actes de precampanya com a símbol de les propostes que el partit farà als ciutadans de les Illes.

Segons Font, davant l’actual situació política i l’oblit que pateixen els illencs per part dels polítics estatals, les Illes Balears “tenen una oportunitat única d’apostar per un partit d’aquí ben fort, que pugui reclamar el que és just per a la Comunitat”.

Per la seva banda, Francisca Mora ha reivindicat el municipalisme "com a eix vertebrador per poder transformar la societat mallorquina". Mora ha deixat clar que "El Pi serà la palanca d'un canvi que els mallorquins i mallorquines estan demandant." També ha defensat la importància de fer polítiques eficaces i en positiu que prioritzin els interessos dels ciutadans i ciutadanes per damunt dels interessos partidistes.

Font i Mora eren els únics candidats que s’havien presentat per optar a encapçalar les respectives llistes electorals i, per tant, han estat ratificats sense necessitat d’obrir un procés de primàries.

stats