Política 30/04/2019

Jarabo demana 7.000 vots progressistes més per vèncer la dreta

El candidat de Podem a la batlia ha augurat unes eleccions autonòmiques més ajustades que mai

Ara Balears
1 min
Imatge de Alberto Jarabo i Sonia Vivas durant la reunió amb els bombers

PalmaEl candidat de Podem a la batlia de Palma, Alberto Jarabo, ha demanat aquest dimarts 7.000 vots progressistes "més" perquè els partits progressistes continuïn governant a Palma després de les eleccions del 26-M.

Jarabo ha augurat, després de repassar els vots de les eleccions generals de diumenge passat, que la diferència entre els partits d'esquerra i de dreta en el municipi de Palma estarà "molt ajustada", i ha assenyalat "la necessitat de sumar aquestes 7.000 paperetes més".

El número u de Podem a Cort ha remarcat que les eleccions a Palma sempre "marquen els resultats globals" de les autonòmiques. Jarabo té previst reunir-se amb veïns i entitats per presentar les propostes "clares" de Podem.

"Més que declarar la guerra a l'adversari, volem diferenciar propostes, com va fer Pablo Iglesias a Palma fa uns dies; la nostra línia és proposar i conversar", ha defensat el polític del partit morat.

El candidat, acompanyat de la número dos de la llista municipal, Sonia Vivas, s'ha reunit aquest dimarts dematí amb l'Agrupació Professional de Bombers de Palma (APBP per escoltar-los, recollir-ne les demandes i incloure-les al programa de Podem, que es troba en la fase final d'elaboració.

Jarabo ha detallat que una de les qüestions fonamentals per a Podem és la defensa i la protecció dels serveis públics: "Ho hem fet amb el taxi, amb la renovació que s'ha de fer a la Policia Local i també amb els bombers, que han fet moltíssimes reclamacions durant aquesta legislatura".

stats