Política 04/05/2019

Jarabo: "Feim una campanya de comunicació directa amb els veïns de tots els districtes de Palma"

Amb el lema 'Palma valenta i viva', ha presentat la campanya de Podem a Palma

Ara Balears
2 min
Jarabo: "Fem una campanya de comunicació directa amb els veïnats de tots els districtes de Palma"

PalmaAmb el lema 'Palma valenta i viva', el candidat a la batlia de Ciutat, Alberto Jarabo, juntament amb Sonia Vivas, Rodrigo Romero i altres representants de la candidatura, continuen la seva ruta explicant el programa de Podem i recollint demandes relacionades amb la millora de la neteja, les infraestructures, l’alt cost de l’habitatge i la seguretat ciutadana del barri de Pere Garau, en aquesta ocasió.

El candidat a la baltia de Palma, Alberto Jarabo, ha explicat quines són les demandes dels veïns de Pere Garau amb què s’han trobat aquest dissabte dins la campanya de comunicació directa que està fent la candidatura que encapçala amb el lema: 'Palma valenta i viva'. "Ens han manifestat la necessitat que la neteja sigui una prioritat de l’Ajuntament, la necessitat de conscienciar que som tots qui embrutam la ciutat i hem de ser tots qui hem de tractar de netejar-la; Palma ha quedat molt enrere al costat d’altres ciutats a l’hora de demostrar la seva neteja. Això és conscienciació: soterrar els contenidors, com ens han dit els veïns".

En les converses de barri a Pere Garau també hi han participat Claudia Costa, número 4 de la candidatura; Carol Abad, número 6, i representants de l’associació de veïns de Pere Garau, a través del col·lectiu Flipau amb Pere Garau, i de Son Fuster Nou, que han duit per escrit les seves demandes, entre les quals hi ha la reclamació que un solar de l’exèrcit sigui públic.

La trobada ha tingut lloc al costat de l’escultura d’Encara Viñas, "un exemple de conscienciació, de cultura, d’educació i de feminisme que volem que ens guiï en aquesta etapa de major acostament als problemes de cada ciutadà, que han de ser el centre de les preocupacions de l’Ajuntament". Així ha definit Jarabo l’esperit d’aquesta i de totes les trobades amb els veïns que està duent a terme i que es varen iniciar a la plaça París, al barri de l’Escorxador. "Anotam les demandes dels veïns i volem deixar clar que l’Ajuntament no és només l’edifici de Cort, sinó que és el conjunt de la ciutat", ha assegurat.

La candidata número 2, Sonia Vivas, ha parlat amb els veïns sobre seguretat ciutadana i s’ha mostrat sorpresa de la demanda de presència policial que hi ha als barris, les necessitats que té la gent i el tipus de policia que vol: "La gent està cansada de la policia repressora del PP, que va destinar totes les unitats als afores de la Ciutat, no a dins. I el que vol la gent és un model de policia proper que s’ocupi de les seves funcions específiques exclusives, que són les ordenances municipals, els conflictes entre particulars i el trànsit en nucli urbà. Tenir una policia local que rivalitzi amb la nacional en competències que no són seves completament, com és la seguretat ciutadana, és tudar doblers i recursos", ha assegurat. "La policia ha de posar el ciutadà al centre. No volem una policia que faci la competència a la Policia Nacional, sinó que s'hi coordini i assumeixi les seves funcions de manera plena".

stats