Política 16/05/2019

Jarabo: "El PP s'està enfonsant"

El cap de llista d'Unides Podem a Cort confia "repetir un govern progressista"

Ara Balears
1 min
Imatge de Alberto Jarabo i Sonia Vivas durant la reunió amb els bombers

PalmaEl cap de llista d'Unides Podem a Cort, Alberto Jarabo, ha afirmat aquest dijous que el "PP s'està enfonsant" i ha assegurat que a Palma es configurarà un nou govern progressista. Durant el seu discurs també ha fet una crida perquè tots els electors acudeixin el diumenge 26-M a votar davant "l'amenaça de possibles reculades" en les institucions de les Balears. "Unides Podem ens estam consolidant i continuam veient com el PP s'enfonsa, una tendència molt estesa, per la qual cosa podem repetir majoria progressista", s'ha mostrat confiat el candidat.

Jarabo ha destacat que els partits progressistes han governat Palma en un clima de "diàleg". També ha recordat que la seva formació ha estat la segona força política més votada a les Balears en les passades eleccions generals, la qual cosa suposa la consolidació del partit a les Illes, així com el "reconeixement per la bona feina" del partit morat en favor dels treballadors i dels autònoms, o per l'impuls de l'habitatge públic o la implantació de l'impost del turisme sostenible.

A més, en ocasió de les seves propostes electorals, Unides Podem ha plantejat la creació d'una taula de diversitat funcional, en què les entitats treballin, assessorin i dialoguin amb l'Ajuntament sobre l'atenció a aquest col·lectiu de persones.

stats