Iago Negueruela: "Parlar del petit comerç i el Partit Popular és una incoherència"

El conseller de Treball, Comerç i Indústria s'ha defensat de les crítiques del PP sobre la gestió del Govern pel que fa al sector 

El conseller de Treball, Comerç i Indústria,  Iago   Negueruela , s'ha defensat aquest dimarts al ple del Parlament de les crítiques del PP sobre la gestió del Govern pel que fa al sector del petit comerç, afirmant que "és una incoherència" que els populars parlin d'aquesta matèria, i que "Mateu Isern (candidat popular a la batlia de Palma) és la principal amenaça  per al petit comerç". El conseller, a més, ha mostrat una imatge d'Isern amb els primers promotors del Palma Springs, el centre comercial que es vol  construir  a les Fontanelles. "No podeu donar cap missatge, perquè el vostre model es basa a liberalitzar les rebaixes i continuar concedint llicències de grans superfícies", ha dit.

Negueruela , en matèria de venda ambulant, ha destacat que la responsable fins fa vuit mesos ha estat l'exdelegada del govern espanyol a les Illes, Maria Salom. En aquest sentit, s'ha demanat "què va fer", i ha ironitzat afirmant que entenia que els populars no vulguin parlar d'ella, atès que la direcció estatal del PP la va designar com a candidata a les eleccions generals per les Balears al Congrés espanyol. El diputat del PP, Santiago  Tadeo  i Florit, ha lamentat que "la culpa sempre sigui del PP", i ha acusat  Negueruela  de no haver fet res en quatre anys. També ha recordat que els centres comercials de Porto Pi i Festival  Park  varen ser autoritzats per governs del  PSIB .