IB3 ha suggerit a productores quins professionals havia de contractar

El director de l'ens públic, Andreu Manresa, assegura que "cap persona fa feina sense contracte"

El director de la  Radiotelevisió de les Illes Balears (IB3),  Andreu Manresa, ha comparegut aquest dijous davant la comissió de control sobre l’ens públic. Manresa ha afirmat que "a IB3 cap persona fa feina sense contracte" i ha admès que "a vegades hem fet algun suggeriment, sí", en referència a la possibilitat que les productores contractassin alguna persona en particular.

La diputada del Partit Popular Antònia Perelló, ha demanat d'acord amb una informació publicada per l'ARA Balears–, si a l'ens públic "es donen o no indicacions a les empreses productores sobre el personal que han de contractar". Manresa ha respost que "en cap cas s'ha obligat cap productora a contractar una persona determinada", no obstant això, ha admès que  "a vegades hem fet algun suggeriment, sí". 

Segons ha manifestat el director, en resposta a la pregunta feta pel diputat popular Santiago Tadeo i Florit sobre la situació laboral dels treballadors dels serveis informatius,  quan va rebre la telefonada per part de la periodista, "li vaig explicar el que sabia en aquell moment". Seguidament, es va posar en contacte amb Liquid  Media, l'empresa encarregada dels informatius. El director ha reiterat que "no hi ha cap irregularitat i ningú no ha fet feina sense contracte a  IB3". 

Pel que fa al procés de digitalització d' IB3, el director ha assegurat que  "es completarà el 2019" i ha indicat que actualment "els equips tècnics ja tenen 13 anys i els manca manteniment". En relació amb la possible internalització del servei de lingüistes a  IB3 , el director ha dit que està "en estudi" però no n'ha indicat amb exactitud la situació.

Manresa ha reiterat en diverses ocasions la seva satisfacció per com s'ha cobert informativament des del principi tot el que succeí durant les greus inundacions a la comarca de Llevant. A més, ha destacat el desplegament de periodistes a les zones afectades i tot l'espai dedicat per poder "oferir un servei públic de qualitat".

  • Etiquetes

EDICIÓ PAPER 20/04/2019

Consultar aquesta edició en PDF