Política 10/07/2013

"Ho sento molt, m'he equivocat amb el poni i no tornarà a passar": un tuitaire admet haver manipulat una despesa del PP

Reconeix haver fer córrer a les xarxes la despesa falsa de 500.000 pessetes per "1 poni" la mateixa tarda que Anonymous va filtrar la comptabilitat del PP

Ara
1 min

BarcelonaNo hi ha poni. Un tuitaire andalús ha admès que l'apunt comptable del poni que va circular per la xarxa la mateixa tarda que Anonymous va filtrar la comptabilitat A del PP és fals. A la captura de pantalla que el mateix tuitaire va fer córrer hi posava "1 poni 500.000", tal com explica Eldiario.es. La imatge es va fer viral i va generar tota mena de bromes, com el vídeo que acompanya la informació: una versió amb la sintonia del PP d'un anunci de la companyia britànica Three.co.uk, on es veu un poni que sembla que balli.

El tuitaire Moe de Triana va admetre la manipulació amb un tuit on hi deia "'Lo del pony ya tal'", fent mofa de la resposta que va donar Rajoy fa uns dies en ser preguntat pel cas Bárcenas. En un altre tuit, Moe de Triana, aquest cop rient-se del rei, assegura: "Ho sento molt, m'he equivocat amb el poni, i no tornarà a passar".

stats