La socialista Joana Maria Adrover, regidora de Seguretat Ciutadana i primera tinent de batle de l'Ajuntament de Palma

Angélica Pastor dirigirà l'àrea d'Infraestructures

La socialista Joana Maria Adrover serà  primera tinent de batle i regidora de Seguretat Ciutadana de l'Ajuntament de Palma, mentre que la seva predecessora com a responsable política de la Policia, Angélica Pastor, dirigirà l'àrea d'Infraestructures. Jose Hila ha signat aquest dilluns el decret de nomenament dels nous responsables de les regidories de l'Ajuntament de Palma, governat en coalició per PSOE, Podem i MÉS. 

Francesc Dalmau es farà càrrec de Mobilitat Sostenible, que inclou les empreses públiques EMT i SMAP; Adrián García durà Economia, Hisenda i Innovació; Carmen Palomino serà regidora de Funció Pública; Francisco Ducrós, d'Esports, a més de portaveu adjunt del grup del PSOE; Ramón Perpinyà dirigirà Medi Ambient i Benestar Animal, que inclou EMAYA, i Elena Navarro serà regidora de Turisme, Sanitat i Consum. 

Hila ha subratllat que, excepte Adrián García com a responsable d'Economia i Hisenda, la resta de departaments canvien de regidors respecte de la passada legislatura. "Volem donar un impuls renovat a les àrees de gestió de l'Ajuntament amb un equip potent que combina experiència, renovació i solvència", ha destacat el batle.

Antoni Noguera, de MÉS per Palma, serà tinent de batle i regidor de Cultura i Benestar Social. Els ecosobiranistes també comptaran amb Llorenç Carrió, qui s'encarregarà de l'àrea delegada d'Educació, Acció Cultural i Política Lingüística; i amb Neus Truyol, regidora de l'àrea de Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibilitat, una cartera que inclou Urbanisme.

Pel que fa a Podem, Alberto Jarabo s'encarregarà de  Participació, Coordinació Territorial i Govern Interior, amb l'empresa funerària. Sonia Vivas serà la regidora de   Justícia Social, on es gestiona Joventut, Gent Gran i Igualtat. Rodrigo Romero assumeix la responsabilitat de  Promoció Econòmica, Ocupació i Comerç, que inclou els mercats i  Mercapalma.

La Junta de Govern de l'Ajuntament de Palma Estarà formada pel batle, José Hila, i els regidors Joana Maria Adrover, Francesc Dalmau, Angélica Pastor, Adrián García, Ramon Perpinyà, Alberto Jarabo, Sonia Vivas, Antoni Noguera i Neus Truyol.

EDICIÓ PAPER 18/01/2020

Consultar aquesta edició en PDF