Política 05/02/2019

Hila denunciarà l'expolicia que el va gravar de manera il·legal en presència de la seva família

L'exbatle de Palma ha manifestat que és "intolerable" i que no es pot consentir que s'utilitzin els seus familiars

T. C.
1 min
José Hila en la roda de premsa d'aquest dimarts

PalmaL'exbatle i actual regidor d'Urbanisme de l'Ajuntament de Palma, José Hila, ha anunciat aquest dimarts que denunciarà l'expolicia que el va gravar de manera il·legal en presència de la seva família. Hila ha assegurat que "és intolerable que s'utilitzi la meva família. Fets així no es poden consentir".

Davant la informació publicada pel diari 'Última Hora', l'exbatle ha explicat que la gravació es va fer de manera secreta en una trobada informal i en un espai lúdic. A més, Hila ha explicat que tota la conversació va tenir lloc davant la seva dona i les seves filles.

"Tot això es deu a una trama organitzada contra totes les persones, siguin jutges o fiscals, que han pres decisions contra la corrupció policial que s'està investigant pel cas Cursach, ha assenyalat Hila.

En aquest sentit, el regidor d'Urbanisme ha demanat que l'exbatle de Palma en la passada legislatura, Mateu Isern, expliqui per què no va adoptar mesures contra la corrupció policial: "Nosaltres vàrem ser valents adoptant mesures que sabíem que tindrien un cost. En canvi, uns altres no ho varen fer". Així, Hila ha subratllat que ara que Isern es torna a presentar per ser batle hauria d'exposar per què va permetre que hi hagués tota aquesta trama de corrupció.

stats