Política 09/01/2019

Hèctor Pons presenta la seva precandidatura per a les primàries del PSOE a la batlia de Maó

Té fins al pròxim 23 de gener per aconseguir avals d'afiliats a l'agrupació, i el termini per presentar precandidatures finalitzarà divendres

Ivan Martín
1 min
Hèctor Pons ha formalitzat avui davant Santiago Florit i Carme Seguí la seva precandidatura a la batlia de Maó.

MaóHèctor Pons ha formalitzat la seva intenció de presentar-se a les pròximes eleccions municipals a l'Ajuntament de Maó amb el PSOE, després de presentar la sol·licitud que el converteix en l'únic aspirant a encapçalar la llista. Pons és l'actual portaveu del consistori que governa Conxa Juanola, d'Ara Maó. A més, també ostenta el càrrec de secretari general dels socialistes a l'agrupació local. Tal com està establert en els reglaments del PSOE, la designació s'ha de fer a través d'unes primàries en els municipis de més de 20.000 habitants i quan la formació no té la batlia.

Pons ha presentat la seva precandidatura al Comitè Organitzador de Primàries, acompanyat per Santiago Florit i Carme Seguí, que actuaran com a representants de l'únic aspirant. Una vegada entregada la corresponent declaració de béns, Hèctor Pons té fins al pròxim 23 de gener per aconseguir avals d'afiliats a l'agrupació. El termini per presentar precandidatures, que va començar ahir, finalitzarà divendres.

En lliurar la documentació a la seu del PSOE de Maó, Hèctor Pons ha manifestat que es presenta "convençut que puc aportar un impuls nou a les polítiques municipals". D'altra banda, Pons també és ambiciós: "Intentarem recuperar el lideratge del PSOE a l'Ajuntament i construir un projecte d'esquerres integrador, capç de sumar una multitud de visions i punts de vista".

stats