Política 29/09/2018

Guanyem Eivissa crea un equip negociador per establir aliances d'esquerra de cara a les eleccions 2019

El partit cerca començar a teixir aliances per "dur a terme polítiques en defensa del territori, la classe treballadora, i la llengua i cultura pròpies"

1 min
Joan Ribas Ferrer, portaveu de Guanyem Eivissa. / AJ. D'EIVISSA

El Plenari de Guanyem Eivissa ha decidit per majoria absoluta, en una reunió aquest dissabte, crear un equip negociador format per quatre dels seus integrants. L'objectiu és començar a desenvolupar reunions amb altres formacions polítiques d'esquerres de cara a les eleccions del 2019.

L'assemblea de Guanyem Eivissa ha expressat la seva voluntat "d'aconseguir una plataforma que uneixi el màxim de formacions i persones independents possibles per tenir un front ampli a l'hora de concórrer a les pròximes eleccions municipals, al Consell d'Eivissa i al Parlament de les Illes Balears". El grup es reconeix com a subjecte polític amb identitat pròpia per començar a teixir aliances amb les quals puguin dur a terme "polítiques valentes d'esquerres enfocades en l'illa", i que vagin en el sentit de protegir el seu territori, com també polítiques en defensa de la classe treballadora, i la llengua i cultura pròpies.

Durant els pròxims dies l'equip negociador es reunirà per establir un calendari de contactes amb totes les formacions d'esquerres d'Eivissa. Es pretén concretar les bases perquè la desitjada plataforma uneixi el màxim de sensibilitats possibles.

El plenari de Guanyem Eivissa ha acordat també donar tot el seu suport al conseller David Ribas i la tasca que ha desenvolupat al Consell d'Eivissa. "Considerem una hipocresia que la campanya d'atacs que està patint vingui precisament del partit que més s'ha significat per la destrucció del patrimoni", afirmen des de la formació.

stats