Política 12/03/2019

El Govern licita la primera fase del Conservatori de Música a Maó per 6,4 milions d'euros

Les tres administracions implicades, el Govern, el Consell i l'Ajuntament, faran un ús compartit de l'auditori, que serà de titularitat municipal

Iván Martín
1 min
El projecte de reforma de la Sala Augusta és una prioritat de l'actual equip de govern.

MaóEl Govern balear ha licitat aquest dimarts la primera fase del projecte per a la construcció del Conservatori Professional de Música i Dansa de Menorca a la Sala Augusta de Maó per un import de 6,4 milions d'euros. Cal recordar que el cost total de la rehabilitació està pressupostat en 7,9 milions d'euros. La previsió de l'Executiu autonòmic és iniciar les feines després de l'estiu.

El projecte inclou la rehabilitació integral de l'edifici i la nova construcció en espais disponibles dins el solar i un altre espai adjacent. El nou edifici tindrà tres plantes. Amb la inclusió del nou auditori, amb una capacitat per a 400 persones, la superfície útil construïda serà de 3.000 metres quadrats. Les tres administracions implicades, el Govern, el Consell i l'Ajuntament, faran un ús compartit de l'auditori, que serà de titularitat municipal.

La Conselleria balear d'Educació avançarà l'import de licitació i, posteriorment, el Consell de Menorca i l'Ajuntament de Maó en faran efectiva l'aportació en diferents terminis. Així, dels 6,4 milions d'euros que avança l'Executiu, un milió i mig serà assumit pel Consell i 1,4 milions d'euros, per l'Ajuntament.

stats