Política 04/07/2019

El nou Govern incorpora una Direcció General de Drets i Diversitat

La Conselleria d'Agricultura, Pesca i Alimentació tindrà una àrea dedicada a la Sobirania Alimentària

Maria Llull
1 min
Imatge de la manifestació de l'Orgull a Palma.

PalmaEl nou Govern del Pacte presidit per Francina Armengol incorpora una Direcció General de Drets i Diversitat, adscrita a la Conselleria de Presidència, Cultura i Igualtat de la socialista Pilar Costa. Alguns dels objectius d'aquesta àrea és coordinar les polítiques d'igualtat i diversitat; impulsar la incorporació d'una perspectiva LGTBI; promocionar els valors de la igualtat i la diversitat, independentment de l'orientació sexual; i la col·laboració i coordinació amb els consells insulars en aquesta matèria.

L'associació LGTBI Ben Amics ha mostrat a les xarxes socials la satisfacció per la creació d'aquesta nova direcció general, que servirà per desenvolupar les competències de la legislació balear en aquesta matèria.

D'altra banda, la Conselleria d'Agricultura, Pesca i Alimentació, dirigida per Mae de la Concha (Podem), inclourà una Direcció General de Sobirania Alimentària, destinada a impulsar "un sistema alimentari just, sostenible i saludable" i desenvolupar "accions orientades a promoure una alimentació sana lliure de transgènics (...) i una major consciència sobre els impactes generals del sistema alimentari.

L'Executiu tindrà un total de 49 direccions generals aquesta legislatura: 28 per al PSOE, 11 per a MÉS per Mallorca i 10 per a Podem.

stats