El Govern destina 8 milions a la depuració d'aigües residuals

L'Empresa Municipal de Serveis d'Alcúdia disposarà de 4,9 milions d'euros i l'Agència Balear de l'Aigua i la Qualitat Ambiental, de 3,1 milions 

El Consell de Govern ha autoritzat aquest divendres una despesa de vuit milions d'euros en matèria de depuració d'aigües que es pagarà amb el cànon de sanejament. L'Empresa Municipal de Serveis d'Alcúdia (EMSA) rebrà 4,9 milions per conservar, mantenir i explotar el servei de depuració d'aigües residuals del municipi durant els dos pròxims anys.

Com ha explicat Efe, l'Agència Balear de l'Aigua i la Qualitat Ambiental (Abaqua) disposarà de 3,1 milions entre el 2020 i el 2021 per pagar els costos derivats del transport de llots procedents de les estacions depuradores d'aigües residuals que l'ens gestiona a Eivissa.

El Consell de Govern també ha atorgat al conseller de Medi Ambient i Territori, Miquel Mir, l'autorització prèvia pel pagament d'expedients per un import d'11 milions per a la despesa derivada de les inversions que s'han de fer a la dessalinitzadora d'Andratx entre el 2020 i el 2025.

EDICIÓ PAPER 26/09/2020

Consultar aquesta edició en PDF