Política 14/09/2018

Govern balear i Consell de Menorca signen un conveni per a l'educació d'adults

Educació ha augmentat a 18.000 euros la inversió i mantindrà la direcció pedagògica a través dels equips dels centres d'educació per a persones adultes

Iván Martín
1 min
El Joan Mir i Mir de Maó és un dels centres que s'inclou dins del conveni entre la conselleria balear i el Consell de Menorca.

MaóEl Consell de Govern ha autoritzat aquest divendres la signatura del conveni entre la Conselleria balear d'Educació i el Consell de Menorca per impulsar l'educació de persones adultes mitjançant els centres d'educació durant el curs 2018-2019. El conveni deixarà de ser vàlid el 31 d'agost de l'any que ve. Un dels objectius d'aquest conveni és fomentar la formació com un dels elements bàsics per fer efectiu l'aprenentatge durant tota la vida, facilitant la incorporació a les diferents branques educatives i afavorir l'aprenentatge amb altres responsabilitats i activitats.

La Conselleria balear d'Educació ha augmentat a 18.000 euros la inversió que ofereix al Consell. A més, mantindrà la direcció pedagògica a través dels equips directius dels centres d'educació per a persones adultes, Joan Mir i Mir de Maó i el centre de Ciutadella. Per la seva banda, el Consell finançarà la contractació d'una empresa que aportarà el professorat per completar l'oferta formativa en els municipis de Menorca.

Aquest contracte, adjudicat a l'empresa Serveis Educatius Menorca SA per un període de 4 anys, inclou els treballs de coordinació dels centres educatius d'adults d'Alaior, Sant Lluís, es Castell, es Mercadal, Ferreries i es Migjorn. De la mateixa manera, assumeix les despeses de gestió i coordinació de l'entitat, d'acord amb el que estableix el conveni amb tots els ajuntaments de l'illa. La col·laboració ocasionarà que la Conselleria contribueixi en la despesa del personal complementari i de les instal·lacions on s'efectuaran les accions formatives.

stats