Política 20/08/2019

García Egea demana a Sánchez si està disposat a pactar pujades d'impostos amb Podem

El secretari general del PP participa en la junta directiva dels populars eivissencs

1 min
Teodoro García Egea ha fet declaracions després de la Junta directiva del PP d'Eivissa

El secretari general del PP, Teodoro García Egea, ha subratllat aquest dimarts a Eivissa que Espanya "es mereix saber" si Pedro Sánchez està disposat a pactar pujades d'impostos amb Podem, si garantirà la igualtat d'oportunitats davant la llei o si continuarà en la línia del PSN a Navarra pactant amb Bildu.

García Egea ha participat en la junta directiva del PP eivissenc, després de la qual ha qualificat la darrera proposta d'Unides Podem de mera "declaració d'intencions" i s'ha mostrat més preocupat "pel que no posa", com "el peatge a les autovies públiques, la possible pujada d'impostos o la taxa al dièsel que ja es va anunciar". Per això, ha demanat quins seran els pressupostos generals de l'Estat en un hipotètic govern entre el Partit Socialista i Podem.

El secretari general popular s'ha mostrat convençut que el PSOE farà "el que faci falta" per aconseguir el govern, "sobretot ara que Pedro Sánchez està en una situació incòmoda" després de la seva "incapacitat" per gestionar la crisi migratòria o arribar a acords per formar un executiu.

stats