Política 03/05/2019

Fulgencio Coll promet més neteja i policia a Palma

El candidat del partit d'ultradreta Vox a Cort ha presentat oficialment la llista per a les municipals del 26 de maig

A.s.
2 min
Fulgencio Coll ha presentat aquest divendres la llista de candidats a les eleccions municipals de Cort.

Palma"Ha estat al grup d'Operacions Especials de Barcelona, al Regiment d'Infanteria Mecanitzada Astúrias 31, al capdavant de la Brigada d'Infanteria Mecanitzada Extremadura 11, comandant i militar de la província de Badajoz, creador i cap de la Unitat Militar d'Emergències, observador de les Nacions Unides a Angola i comanament a l'Iraq". Amb aquestes paraules ha presentat Jorge Campos el candidat de Vox per Palma a les eleccions municipals del 26 de maig: Fulgencio Coll. Un home que aspira a aconseguir cinc regidors en aquest "pas al front" a la política -amb paraules de l'exmilitar- i amb les promeses estrella de "garantir més policia als barris" i "fer neta" Palma.

La obstinació de Coll per la seguretat i la neteja s'ha fet evident quan ha presentat la llista dels prop de trenta candidats davant uns 200 assistents: dos extreballadors d'Emaya -José Villanueva i Cristina Canalejo-, un reservista voluntari -Antonio Carrillo-, un soldat professional -José Carlos Arévalo-, un guàrdia civil -Nacho Lajo-, ... En total, 28 homes i dones secunden el cap de llista del partit d'ultradreta a la batlia de Palma, que ha presentat aquest divendres la seva candidatura a la seu de l'ONCE.

La llista de prioritats de Vox per Palma

El general retirat també ha exposat les seves prioritats com a batle de Palma: En primer lloc, baixar els impostos; en segon lloc, netejar Palma; en tercer, ampliar la vigilància "augmentant la presència policial als barris"; en quart, arreglar les voreres perquè "tres de cada quatre persones majors de 40 anys s'hi han trencat els ossos"; i en cinquè, "crear la regidoria de la família" per afavorir la natalitat, entre altres mesures. També ha deixat clar que voldria un canvi de govern per "deixar-nos de posidònies mentre les depuradores no fan net".

Tant Campos com Coll han qualificat d'"espectaculars" els resultats de les eleccions generals: "En poc més d'un any hem aconseguit 60.000 vots a les Balears", amb "un establishment contrari a Vox" i amb "la més brutal campanya de tergiversació del nostre missatge per part dels mitjans de comunicació", ha dit Campos.

Fulgencio Coll promet més neteja i policia a Palma
stats