Política 08/12/2017

Font afirma que El Pi serà clau per formar govern el 2019

En l'acte, que va congregar gairebé mig miler d'afiliats i simpatitzants, el líder regionalista va subratllar la necessitat d'"un partit fort i amb idees clares"

Ara Balears
1 min
500 militants i simpatitzants van participar ahir vespre en el sopar de Nadal de la formació

PalmaEl president de Proposta per les Illes (El Pi), Jaume Font, afirma que el seu partit "serà clau" per la formació del Govern després de les eleccions autonòmiques previstes per al 2019.

"El Pi és ara mateix un projecte consolidat i preparat per assumir la responsabilitat de dirigir les Illes Balears cap al seu futur", va assegurar Font durant el seu discurs anit en el sopar de Nadal convocat per l'organització política.

En l'acte, que va congregar gairebé mig miler d'afiliats i simpatitzants, el líder regionalista va subratllar la necessitat d'"un partit fort i amb idees clares" com el seu en un moment en què el govern central ha de proposar canvis determinants per a Balears, com un nou sistema de finançament i un nou Règim Especial".

"Els grans partits nacionals ens passen per damunt en aquests temes, com fins ara", hi va incidir Font, que va elogiar la bona gestió dels batles i regidors d'El Pi.

El repte de l'organització amb vista a les eleccions municipals, autonòmiques i insulars de 2019 és "traslladar a més municipis, als consells insulars i al Govern balear" aquesta bona gestió, va destacar el president del partit regionalista.

stats