Política 19/10/2018

Foment treu a licitació l'OSP Menorca-Madrid per 1,2 milions d'euros

El contracte s’executarà per atendre les dues temporades baixes, és a dir de gener a abril del 2019 i de novembre a desembre del 2019 i gener a abril del 2020

Iván Martín
1 min
La nova OSP inclourà les millores traslladades pel Consell Insular i el Govern Balear a Foment.

MaóEl Ministeri de Foment, a través de la Direcció General d’Aviació Civil ha tret a licitació el servei de transport aeri sotmès a obligacions de servei públic en la ruta Menorca-Madrid. La iniciativa, demandada per tota la ciutadania, partits polítics i entitats socioeconòmiques de l’illa, ha estat publicada avui en el Butlletó Oficial de l’Estat (BOE).

El preu de licitació de l’OSP s’eleva a 1,2 milions d’euros per un període de 16 mesos. Cal recordar que el contracte s’executarà de forma discontínua per atendre les dues temporades baixes, és a dir de gener a abril del 2019 i de novembre a desembre del 2019 i gener a abril del 2020. Entre les condicions del contracte, a banda de la solvència econòmica i la logística necessària, la companyia que finalment s’adjudiqui el servei haurà de presentar una proposta on es tingui present la reducció d’emissions contaminants i una flota d’avions, com a màxim amb 10 anys de vida útil.

Els criteris d’adjudicació posen de manifest que el Ministeri de Foment valorarà l’import de compensació sol·licitat, la capacitat de resposta de la companyia, les condicions tarifàries, la connectivitat, la continuïtat del servei i les freqüències. El termini per a presentar les ofertes va finalitzar el dia 16. L’obertura del sobre amb les ofertes econòmiques tindrà lloc el 29.

stats