Política 17/06/2013

La Fiscalia estudiarà l'informe de l'Agència Tributària sobre la Infanta Cristina

Efe
1 min

PalmaEl fiscal general de l'Estat, EduardoTorres-Dulce, ha explicat avui que la Fiscalia Anticorrupció estudiarà l'informe de l'Agència Tributària incorporat al cas Nóosque atribueix a la infanta Cristina la venda de propietats immobiliàries.

“Esperaré primer que la Fiscalia Anticorrupció, mitjançant els fiscals que estan actuant en aquest procés, examinin l'informe de l'Agència Tributària, i una vegada que ho valorin m'ho transmetran i podrem opinar”, ha respostTorres-Dulce als periodistes.

Segons publiquen diversos mitjans, uninforme de l'Agència Tributària entregat al jutge Castro indica que la infanta Cristina vengué entre 2005 i 2006 diverses propietats immobiliàries a Espanya que li reportaren uns ingressos d'1,43milions d'euros.

“En aquest moment, l'únic que hem de fer, és analitzar aquest informe i extreure'n les conseqüències i fins aquest moment no se m'ha donat trasllat d'aquestes conseqüències”, ha declarat el fiscal general de l'Estat, desprésde la inauguració de l'onzena sessió del grup de treball hispano-francès de cooperació judicial contra el terrorisme.

Un portaveu de la Casa del Rei informà a EFE divendres passat que la infanta nega les vendes per valor d'1,43 milions que li atribueix a l'Agència Tributària i ha subratllat que s'ha de tractar d'un error.

stats