Política 10/06/2013

Els preferentistes de CatalunyaCaixa i Novagalicia perdran un 14% addicional

El descompte s'uneix a les pèrdues de fins al 61% que ja s'havien anunciat per als propietaris de preferents de CatalunyaBanc

Ara
1 min
UNA NOVA ETAPA Les unificacions de serveis i estructures amb Bankia i Novagalicia obriran una nova etapa per a CatalunyaCaixa després del fracàs de la seva venda al març. L'Estat vol estalviar costos fins que trobi un bon moment per desprendre's del grup.

BarcelonaEl Fons de Reestructuració Ordenada Bancària (FROB) ha dictat un descompte addicional del 13,8% per al bescanvi de les participacions preferents i deute subordinat de CatalunyaCaixa i Novagalicia Banc (NCG), segons ha informat aquest dilluns l'organisme.

La quitança s'uneix a les que ja van ser anunciades el mes de març passat, que en el cas de CatalunyaBanc va ser del 61% en les participacions preferents, del 40% en el deute subordinat perpetu i del 15% en el deute subordinat amb venciment.

Per a les preferents de NCG, la quitança de les preferents ja aplicada va ser del 43%, del 41% per al deute subordinat perpetu i del 22% per al deute subordinat amb venciment.

Amb el nou descompte dictat pel FROB, la pèrdua per als preferentistes de CatalunyaBanc serà del 74,8%, del 53,8% per als que tinguin deute subordinat perpetu i del 28,8% en el deute subordinat amb venciment.

stats