Publicitat
Publicitat

Els preferentistes de CatalunyaCaixa i Novagalicia perdran un 14% addicional

El descompte s'uneix a les pèrdues de fins al 61% que ja s'havien anunciat per als propietaris de preferents de CatalunyaBanc

El Fons de Reestructuració Ordenada Bancària (FROB) ha dictat un descompte addicional del 13,8% per al bescanvi de les participacions preferents i deute subordinat de CatalunyaCaixa i Novagalicia Banc (NCG), segons ha informat aquest dilluns l'organisme.

La quitança s'uneix a les que ja van ser anunciades el mes de març passat, que en el cas de CatalunyaBanc va ser del 61% en les participacions preferents, del 40% en el deute subordinat perpetu i del 15% en el deute subordinat amb venciment.

Per a les preferents de NCG, la quitança de les preferents ja aplicada va ser del 43%, del 41% per al deute subordinat perpetu i del 22% per al deute subordinat amb venciment.

Amb el nou descompte dictat pel FROB, la pèrdua per als preferentistes de CatalunyaBanc serà del 74,8%, del 53,8% per als que tinguin deute subordinat perpetu i del 28,8% en el deute subordinat amb venciment.


2018 anàlisi
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 14/01/2018

Consultar aquesta edició en PDF