Política 19/02/2019

La FFTM incentiva les empreses de Menorca a participar en les principals fires

La fundació assumeix la major part de les despeses, mentre que les companyies només hauran d'abonar entre 300 i 600 euros

Iván Martín
1 min
La iniciativa de la Fundació vol afavorir la projecció exterior i el negoci de les empreses insulars.

MaóLes empreses de Menorca tindran aquest any la possibilitat d'assistir a les quatre fires turístiques més importants que es fan a Europa gràcies a la iniciativa de la Fundació Foment del Turisme de Menorca (FFTM). Així, les empreses que vulguin podran participar en les fires B-Travel, Expovacaciones, IMEX i IBTM. L'objectiu de la Fundació és afavorir la projecció exterior i les oportunitats de negoci de les empreses de l'illa en dos dels principals mercats, l'espanyol i l'alemany.

La FFTM ha plantejat un sistema de coexposició per intentar atreure l'interès de les empreses. Amb aquesta acció, la fundació assumirà la contractació dels espais, la construcció i la decoració de l'expositor general, l'habilitació del mòdul específic de cada empresa, l'enviament del material promocional i l'acreditació dels participants. A canvi, les empreses hauran de pagar una quantitat simbòlica, d'entre 300 i 600 euros, per cobrir una petita part de les despeses derivades de la contractació dels espais.

Es tracta d'una quota molt econòmica si tenim en compte el cost que suposaria participar en un certamen d'aquestes característiques amb un espai propi. L'adjudicació dels espais es realitzarà per estricte ordre de recepció de les sol·licituds. Les empreses hauran de confirmar la seva assistència perquè la reserva es faci efectiva. Si el nombre de peticions és superior a l'espai disponible, s'habilitarà una llista d'espera per a eventuals cancel·lacions.

stats