Política 04/04/2014

Esperanza Aguirre acusa els agents de mobilitat de "masclistes" i amenaça de denunciar-los per "retenció il·legal"

L'expresidenta de la Comunitat de Madrid diu que els agents la van retenir per "aconseguir una foto" i els acusa de "mentir" i d'actuar amb "prepotència i masclisme"

Ara / Efe
2 min
Esperanza Aguirre, en una imatge d'arxiu / ACN

MadridLa presidenta del PP de Madrid, Esperanza Aguirre, ha carregat durament contra els agents de mobilitat que aquest dijous van posar-li una multa de trànsit al centre de Madrid per haver aparcat el cotxe en un carril bus. En una ronda d'entrevistes ahir a la nit a la Cope, la cadena SER i Onda Cero, posterior al succés, l'expresidenta de la Comunitat de Madrid ha acusat els agents de "mentir" en el relat dels fets" i d'actuar amb "prepotència i masclisme" durant la seva retenció. Ha assegurat que la van tenir aturada durant més temps del necessari perquè volien "aconseguir una foto" d'ella envoltada d'agents perquè sortís als mitjans i, consegüentment, ha assegurat que estudiarà la possibilitat de denunciar-los per "retenció il·legal". "Tots som iguals davant la llei, però no tots som iguals davant els mitjans de comunicació", ha lamentat la presidenta del PP de Madrid.

Aguirre ha explicat la seva versió dels fets, que van tenir lloc a la Gran Via de Madrid al voltant de les quatre de la tarda d'aquest dijous, i ha assegurat que ella "no" va aparcar, sinó que només es va "aturar" uns breus minuts per "treure diners". Ha explicat que va presentar als agents tota la documentació que li van requerir i que "sense cap motiu volien que seguís allà parada quan ja havien transcorregut 15 minuts", ha assegurat. "En aquell moment he decidit marxar i he comunicat als agents que em podrien localitzar al meu domicili per a qualsevol cosa". A continuació, la dirigent popular ha assegurat que no va fugir i que només es va negar a acceptar la còpia de la multa dels agents de mobilitat, els quals ha qualificat de "viciosos de les multes" i de "bastant masclistes".

La presidenta del PP de Madrid també ha explicat que, com a conseqüència de la seva retenció, "feia vint minuts que interrompíem el trànsit", i ha negat rotundament haver envestit la moto d'un agent: "En marxar, vaig fregar una moto que, per cert, estava molt mal aparcada", ha remarcat.

stats