Política 09/02/2019

Ensenyat afirma que "la gent viu millor que fa quatre anys"

MÉS per Mallorca presenta la seva campanya de feina feta amb el lema #ElCanviContinua

Ara Balears
1 min
Ensenyat afirma que "la gent viu millor que fa quatre anys"

PalmaEl candidat de MÉS per Mallorca a la presidència del Govern balear, Miquel Ensenyat, ha assegurat aquest dissabte a Esporles que "la gent viu millor que fa quatre anys", segons ha informat Efe.

Durant un acte de partit, Ensenyat ha destacat l'aprovació de lleis impulsades per la seva formació durant aquests anys, que han situat les Balears a l'"avantguarda europea", com la Llei de residus i la Llei del canvi climàtic.

També ha ressaltat les polítiques per protegir el medi ambient, com l'aprovació del Parc Natural del Trenc i l'ampliació del Parc Marítim de Cabrera.

MÉS per Mallorca ha presentat aquest dissabte la seva campanya de feina feta durant aquesta legislatura i que porta per nom 'El canvi continua'. Ensenyat i la regidora de Palma Neus Truyol han repassat les polítiques desenvolupades al llarg d'aquesta legislatura davant unes 80 persones a Esporles.

"Hem posat les bases de la transformació econòmica i política que necessita Mallorca, però en necessitam moltes més, per a això hem de menester la implicació de moltíssima gent", ha assenyalat Truyol.

stats