Ensenyat: "Renunciar al diàleg és renunciar al principi més bàsic de la democràcia"

El candidat de MÉS per Mallorca al Parlament mostra la seva "decepció" després de l'ultimàtum de la Moncloa al Govern català

El candidat de MÉS per Mallorca al Parlament, Miquel Ensenyat, ha mostrat la seva "decepció" després que el govern espanyol ha anunciat que renuncia al diàleg amb Catalunya.

Segons Ensenyat, "renunciar al diàleg és renunciar al principi més bàsic de la democràcia". En aquest sentit, el candidat de MÉS per Mallorca i president del Consell ha lamentat el posicionament de Pedro Sánchez, a qui ha retret la seva "incapacitat per solucionar una qüestió política des de l'àmbit polític".

"Si el govern de l'Estat renuncia a fer política, contribueix a continuar alimentant l'ambient de tensió i crispació que fomenten els partits de dreta i extrema dreta", ha criticat, i es dol que “el PSOE no cerqui una sortida negociada i es plegui a la pressió de la dreta”.

"Pedro Sánchez té l'oportunitat de demostrar que és un vertader demòcrata. La cultura del diàleg n'és la base i renunciar a ella, fins i tot abans d'asseure'ns a parlar, no és el camí per demostrar-ho", ha incidit Ensenyat.

EDICIÓ PAPER 11/07/2020

Consultar aquesta edició en PDF