Política 21/03/2019

L'exdiputat autonòmic Eduard Riudavets serà el candidat al Senat per MÉS per Menorca

La formació ha valorat la seva trajectòria política i experiència educativa com a valors essencials per poder optar al Senat

Ivan Martín
1 min
Riudavets és un dels dirigents històrics del PSM i el seu historial com a polític ha esdevingut clau en la seva elecció.

MaóEduard Riudavets serà el candidat de MÉS per Menorca al Senat. Es tracta de l'aposta sobiranista una vegada confirmada la idea conjunta dels partits d'esquerres de presentar-se unitàriament per arrabassar la representació a aquesta institució, que des de fa vuit anys recau en la figura de la popular Juana Francis Pons. Riudavets té una extensa trajectòria política que el converteix en aval indiscutible per fer front a les adversitats que suposarà treure l'acta de senador per Menorca davant la divisió del vot d'esquerres.

Mestre de professió, Eduard Riudavets també atresora una dilatada experiència en el món educatiu, on ha participat en diferents moviments pedagògics. La seva militància en el PSM - MÉS per Menorca s'inicià el 1979, i ha representat a aquesta formació en diferents càrrecs institucionals. Així, Riudavets va ser regidor a l'Ajuntament d'Alaior, delegat territorial d'Educació i diputat i secretari primer de la Mesa del Parlament. Fou ponent de la reforma de l'Estatut d'Autonomia. Actualment exerceix la docència al CEIP Joan Benejam de Ciutadella.

MÉS per Menorca ha valorat la seva trajectòria política i experiència educativa com a valors essencials per poder optar al Senat. Eduard Riudavets serà l'interlocutor de Menorca en la reivindicació de les millores necessàries per a l'illa. Entre les qüestions prioritàries destaquen l'aprovació del REB, la connectivitat aèria, les inversions estatals, el finançament autonòmic i la sobirania energètica per poder assegurar el normal i eficient subministrament.

stats