Política 22/08/2015

Detinguda la filla del president de les Corts Valencianes amb amfetamines i marihuana als sostenidors

Té 20 anys i es dirigia amb tres persones més al festival de música Rototom de Benicàssim

Efe
1 min
El diputat de Compromís, Enric Morera, ha jurat i promès aquest divendres el càrrec de president de les Corts Valencianes. / JOSÉ SOLER / ACN

ValènciaLa filla d'Enric Morera, el president de les Corts Valencianes, ha estat detinguda quan es dirigia al festival Rototom de Benicássim (Castelló) perquè duia a sobre substàncies estupefaents. Fonts properes als fets han confirmat a Efe que al cotxe hi viatjaven dues parelles i que a la filla de Morera li han confiscat amfetamines (MDMA) i marihuana.

El president de les Corts ha reconegut a Efe que la seva filla, de 20 anys, ha comès "un error" que ha de quedar en l'àmbit privat i ha demanat "respecte per la intimitat familiar". Ha assenyalat que hi ha "elements interessants en les democràcies que permeten diferenciar l'àmbit públic del privat" i creu que en aquest últim és on "ha de situar-se aquest procés".

"Els fills et donen alegries i, de vegades, també causen problemes", ha reconegut el polític de Compromís -i ho ha piulat a Twitter-. També ha reiterat la seva petició de "respecte perquè es pugui gestionar la situació en l'àmbit familiar".

Les mateixes fonts de la recerca han indicat que els agents van aturar el vehicle en un control rutinari contra la delinqüència itinerant i que la jove portava al sostenidor set bosses d'amfetamines i marihuana, i ha passat la nit al calabós per un delicte contra la salut pública.

La jove va indicar als agents que duia la droga per lliurar-la a un amic, segons les mateixes fonts.

stats